Andra boken Det ärrade arvet av Eva Kiani

Andra boken

Det ärrade arvet

Ikon Det ärrade arvet

Om boken

Syskonen Quara, Quinn och Quarx har funnit sina krafter. För att kunna stoppa Sefides från att ta sig ut från sitt fängelse och åter sprida skräck över landet måste de få tag på de sista amuletterna.

I Port Salis dyker det upp tecken på att Sefides förbereder sin återkomst och allt fler av hans anhängare avslöjar sig när kampen om Rodinia fortsätter. För att ha en chans att klara uppdraget måste syskonen och deras allierade förlita sig på gamla ovänner. Jakten på amuletterna medför många avslöjanden, inte minst från Akiro Rödrock, och syskonen börjar allt mer att förstå sitt arv.

Det ärrade arvet är andra delen i trilogin Rodinia och den spännande uppföljaren till Det dolda arvet.

Köp böckerna online eller i butik

Böckerna i serien om Rodinia finns att köpa online hos Adlibris och Bokus , eller varför inte be din lokala bokhandel att beställa hem böckerna? För dig som vill går det även att beställa böckerna med en personlig hälsning via denna hemsida.

Mer information

Förutom att böckerna finns i tryckt format så finns även böckerna inlästa som ljudböcker och tillgängliga på samtliga plattformar för ljudböcker. Det dolda arvet är inläst av Mattias Palm och Det ärrade arvet av Felix Boija.

Skicka en beställning

    Jag har tagit del av integritetspolicyn.