Första boken Det dolda arvet av Eva Kiani

Första boken

Det dolda arvet

Ikon Det dolda arvet

Om boken

I Vorna har alla tecken på magi och tidigare revolter effektivt gömts undan och glömts. För de föräldralösa syskonen Quara och Quinn är berättelserna om magi inspirerande skrönor. För deras bror Quarx är berättelserna om magi orsaken till att deras föräldrar inte längre lever med dem. När Quinn hittar en av den gamla tidens amuletter är det första steget på syskonens resa för att utforska inte bara den värld de lever i utan även sina inre drivkrafter och svagheter.

I det Spruckna berget är Sefides, en magisk vilour, fängslad bakom sju lås av sina sju syskon. Inte långt därifrån befinner sig Imran Silvertörne, bannlyst från Vorna och blockerad från att använda sina magiska krafter. Lockad av löften om makt och hämnd börjar Imran arbeta för att samla amuletterna för att befria Sefides.

Det dolda arvet är den första delen i en nyskapande fantasytrilogi.

Köp böckerna online eller i butik

Böckerna i serien om Rodinia finns att köpa online hos Adlibris och Bokus , eller varför inte be din lokala bokhandel att beställa hem böckerna? För dig som vill går det även att beställa böckerna med en personlig hälsning via denna hemsida.

Mer information

Förutom att böckerna finns i tryckt format så finns även böckerna inlästa som ljudböcker och tillgängliga på samtliga plattformar för ljudböcker. Det dolda arvet är inläst av Mattias Palm och Det ärrade arvet av Felix Boija.

Skicka en beställning

    Jag har tagit del av integritetspolicyn.