Tredje boken Det avgörande arvet av Eva Kiani

Tredje boken

Det avgörande arvet

Om boken

"Ibland var det ett ord, en inkonsekvens, och ibland frånvaron av detaljer som var avslöjandet i sig."

På fastlandet samlar Heddan en armé för att kräva sin rätt från invånarna på Rodinia efter att blodsavtalet brutits. Men det största hotet, som förberett sin återkomst i skuggan av Sefides, finns redan på ön och betydligt närmare än Vornas invånare vill tro. För att överleva måste Akiro och Pergon gräva djupt i Rodinias historia. Svaren leder till en resa över Rodinia, en jakt där syskonen Storm, Idiza och Timra inte bara tävlar mot Heddan och det återvändande hotet utan även mot vänner som stridit vid deras sida.

Händelser som verkat slumpmässiga får sin förklaring när svek, hämnd och uråldriga ritualer leder till den sista striden om Rodinias framtid.

Det avgörande arvet är den avslutande delen i Rodiniatrilogin och den spännande uppföljaren till Det dolda arvet och Det ärrade arvet.

Köp böckerna online eller i butik

Böckerna i serien om Rodinia finns att köpa online hos Adlibris och Bokus , eller varför inte be din lokala bokhandel att beställa hem böckerna? För dig som vill går det även att beställa böckerna med en personlig hälsning via denna hemsida.

Mer information

Förutom att böckerna finns i tryckt format så finns även böckerna inlästa som ljudböcker och tillgängliga på samtliga plattformar för ljudböcker. Det dolda arvet är inläst av Mattias Palm och Det ärrade arvet av Felix Boija.

Skicka en beställning

    Jag har tagit del av integritetspolicyn.